Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Jag vill avboka min startplats och har tecknat Folksam Motionsloppsförsäkring bas, hur gör jag?

Har du tecknat Folksams Motionsloppsförsäkring bas och är sjuk eller skadad så ska du kontakta Folksam på 0771-960960 eller https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/motionsloppsforsakring för återbetalning av anmälningsavgiften.
Kundtjänst Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  Är det möjligt att avboka sin anmälan och få pengarna tillbaka även om man inte har tecknat en motionsloppförsäkring via Folksam?


  Staffan Stam Gerdtsson
 • Hej Staffan,

  Tyvärr inte, en anmälan är bindande se Marathongruppens allmänna villkor

  Däremot kan du göra ett namnbyte/sälja din startplats. Det går till på följande sätt.
  Den nya deltagaren registreras på https://registration.marathon.se/Registration.aspx?RaceId=106 och samtidigt betalas administrationsavgiften 300 kr för ASICS Stockholm Marathon och 200 kr för Tjejmilen, Stockholm Halvmarathon och Tjurruset.
  De uppgifter vi behöver på den nya deltagaren är följande: namn, adress, födelsedatum, emailadress, ev. förening, tröjstorlek på finishertröja (gäller ASICS Stockholm Marathon) och ev löpmeriter de senaste två åren.
  Vi kommer att fråga efter några uppgifter löparen som lämnar ifrån sig startplatsen: namn, e-mailadressen som angavs vid anmälan och löparens anmälningsreferensnr. Bara för att säkerställa att de är rätt person som lämnar ifrån sig platsen  och att igen annan bara tar den.
  Bengt Jansson Service

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.