Till senaste kommentaren

Vad är det för engångsevenemang ni nämner i kompensationspaketet?

Hej,

Var anmäld till halvmaraton och fick mejl om kompensationspaketet. I mejlet stod:

6. Kostnadsfritt deltagande i det engångsevenemang som Marathongruppen arrangerar när motionslopp är möjliga att genomföra igen

Det uppfattade jag som att man skulle få en startplats till ett motsvarande lopp och med det var jag nöjd men nu verkar det ju bara vara tal om att köpa nya startplatser med rabatt. Vad avses egentligen med den punkten? En virituellt lopp var inget som lockade mig och efter detta och med era ändrade villkor är man ju inte direkt sugen på att anmäla sig igen. Det får mig att oroa mig för att jag inte kommer få någon kompensation alls men hoppas verkligen jag har fel.

Mvh,
Linnéa


Linnéa Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Linnéa!

    Loppet som nämns under punkt 6 i kompensationspaketet är ett evenemang vi planerar att genomföra utöver de ordinarie loppen, den dag det återigen är möjligt att arrangera lopp i större utsträckning. Det loppet är tänkt att välkomna de som varit anmälda till något av våra evenemang under 2020. Vi har inte mer info än så just nu, men återkommer så snart det finns en tydligare plan. Om du vill springa Ramboll Stockholm Halvmarathon nästa höst så kan du anmäla dig med din 50-procentsrabatt, den kan du använda när du vill under året fram till loppet. Hör av dig om du har fler funderingar!

    Mvh Jenny
    Jenny Sunding Kommunikationsansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.