Till senaste kommentaren

Hämta nummerlapp Stockholm Marathon 2021

Hej! Som jag tolkar info så ska man hämta sin nummerlapp i Solna (Mall of Scandinavia). Man kan hämta ut den mellan 4/10-8/10 och loppet går 9/10. För oss som inte bor i Stockholm blir ju det är väldigt trassligt. Finns det möjlighet att få nummerlappen hemskickad? Annars måste jag ju lägga en hel dag på att ta mig till Stockholm bara för att hämta nummerlappen.
MVH
Eric

Eric Wahlgren

Kommentarer

 • Hej,

  Vi har full förståelse för att den här lösningen inte passar alla, men det är vad vi kan erbjuda just nu med de förutsättningar som gäller idag. Det kan hinna ändra sig längre fram om vi får nya och bättre förutsättningar fram till loppet.

  Du kan också skicka ditt startbevis till en vän, som kan hämta ut din nummerlapp om du inte hinner eller har möjlighet att göra det själv under expots öppettider.


  Bengt Jansson Service
 • "Vi har full förståelse för att den här lösningen inte passar alla"?! Det är nog snarare tvärtom, att den lösningen "passar" väldigt få.

  Det är som att någon inte vill att man ska kunna delta. Jag har inte möjlighet åka till Mall of Scandinavia för att hämta min nummerlapp (som jag betalt 1095 kr för) dagarna innan tävlingen. Och jag har ingen vän som kan göra det heller.
  Stefan Sager
 • Hej Stefan,

  Vi hoppas att restriktionerna lättar och vi har indikationer på att det kommer att ske en bit i september, då kan vi med all säkerhet ordna så att de går att hämta nummerlappen även lördagen på plats. Inget jag kan lova, men jag tror det blir så.
  Bengt Jansson Service
 • Tack för snabb återkoppling. Att posta nummerlapparna borde vara i linje med restriktionerna.
  Stefan Sager
 • Hej Robert,

  Jag framför till ansvariga.

  Jag hoppas att restriktioner lättas ytterligare och att vi då kan ompröva beslutet om nummerlappsutdelningen.
  Bengt Jansson Service

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.