Olika goodiebags?

Hej,
Jag, min vän och min make sprang alla halvmaran nu igår (7/9-19) och det som förvånade mig var hur olika våra goodiebags var trots att vi betalt lika mycket för att delta.

Min make startade i grupp A: vid målgång fick han kexchoklad, yoghurt och goodibag som innehöll bland annat: resorb, vatten, energidryck, tidning, nötter, proteinbar, immunförsvars tabletter, tuggummi, fisherman's friend och jag kanske glömt något.

Min vän (vi båda startade i grupp G) kom in 5 min före mig. Då var kexchokladen slut, hon fick ingen fisherman's friend men annars var goodiebagen typ identisk med min makes.

Jag fick i min goodibag varken nötter, resorb eller fisherman's friend.

Hur kommer det sig att tre personer som springer samma lopp, betalar samma anmälningsavgift får så väldigt olika goodiebags?

Kommentarer

  • Hej,

    Goodiebagsen ska ha exakt samma innehåll. Det du beskriver känner jag inte igen.Den packas manuellt och självklart kan någon produkt missas att läggas i någon goodiebag, men att det skulle vara så stor variation kan jag inte förstå.

    Vad det gäller kexchokladen som delas ut manuellt så såg jag själv att många deltagare tog flera stycken och det tog helt enkelt slut. Att de ska delas ut manuellt är ett önskemål från Cloetta, men då går det åt betydligt fler än en kexchoklad per person. Detta påpekades innan loppet, men uppenbart var det ändå för få.

    Jag är ledsen att du inte fick alla produkter, men absolut inget som är planerat. ALla deltagare ska få exakt samma service oavsett om man springer snabbt eller tar lite längre tid på sig.
    Bengt Jansson Service

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.